Vliv technologie přípravy půdy a sklizně na velikost poškození hlíz brambor. - Pacner, Jaroslav (Jihočeská univerzita, 2013)
Moje měřená práce byla prováděna celkem na šesti polích u nás v České republice, kde jsem měřil vlastnosti půdy, velikost sadby, vliv počasí a porovnání různých technologií, separování půdy a techniky sadby a sklizně na kvalitu, poškození a výnos brambor.
Influence of preparation technology for soil and harvest to the size damage to potato tubers.
Keywords: Brambory; hlízy brambor; poškození brambor; separování půdy; sadba brambor; sklizeň brambor; Potatoes; potato tubers; potato damage; separation of soil; seed potatoes; potato harvest