Společná východiska sociální práce a pedagogiky volného času a jejich specifické metody aplikované v Salesiánském středisku v Českých Budějovicích - Dvořáková, Jaroslava (Jihočeská univerzita, 2013)
Bakalářská práce se zabývá společnými východisky sociální práce a pedagogiky volného času při práci s dětmi a mládeží. Práce obsahuje specifické pojmy a metody, které využívají pracovníci salesiánského střediska. Konkrétně pracovníci Salesiánkého střediska dětí a mládeže - dům dětí a mládeže v Českých Budějovicích.
The mutual bases of social work and leisure time education and their specific methods applied in the Salesian youth centre in České Budějovice
Keywords: sociální práce; pedagogika volného času; salesiánské středisko mládeže; salesiáni; Salesiánské středisko dětí a mládeže v Českých Budějovicích; práce s mládeží; social work; pedagogy of leisure time; Salesian youth centre; Salesians; Salesian Centre of children and youth in České Budějovice; work with youth.