Optimalizace proenzymoterapie nádorových onemocnění a studium jejího mechanismu - Maršíková, Hana (Jihočeská univerzita, 2011)
Práce studuje proenzymoterapii, její dynamiku a optimalizaci.
Optimization of proenzyme therapy of cancer diseases and the study of their mechanism
Keywords: rakovina; nádor; terapie maligních onemocnění; enzymoterapie; proemzymoterapie; cancer; proenzyme therapy