Charakteristika postav s opakujícími se jmény v románu Gabriela G. Márqueze Sto roků samoty - Šafaříková, Berenika (Jihočeská univerzita, 2022)
Předložená bakalářská práce se zaměřuje na charakteristiku postav s opakujícími se jmény v díle Cien aňos de soledad. Ve své práci bych se zaměřila na jednotlivé postavy s opakující se jmény jedné početné rodiny napříč generacemi, které budou jednotlivě představeny, jejich charakteristiky a osudy. Pomocí ukázek z díla bude dokázána míra opakování se stejného či podobného osudu.
Characters with recurring names in the novel of Gabriel G. Márquez Cien aňos de soledad
Keywords: Gabriel García Márquez; rodina; Buendía; jméno; charakteristika; Gabriel García Márquez; family; Buendía; name; characteristic