Motivace a stimulace pracovního jednání - Švejdová, Helena (Jihočeská univerzita, 2010)
Cílem této bakalářské práce bylo analyzovat současnou situaci motivace a stimulace pracovního chování ve vybrané společnosti a navrhnout možné změny, které by mohly společnosti pomoci. Pro výzkum byla vybrána společnost Duropack Bupak Obaly a.s., které je výrobcem papíru. Výzkumná množina se skládala z 242 zaměstnanců. Použita byla metoda řízených rozhovorů a dotazníkového šetření. Výsledky ukázaly, že motivační program společnosti není moc propracovaný, takže na základě těchto výsledků byly navrženy doporučení pro zlepšení motivačního programu.
Motivation and stimulation of work performance
Keywords: Motivace; Stimulace; Dotazníkové šetření; Motivation; Stimulation; Questionnaire survey