DĚTI V KRIZOVÝCH SITUACÍCH - Kümmelová, Jana (Jihočeská univerzita, 2007)
Záměrem bakalářské práce je upozornit na některé krizové situace dítěte a poukázat na možné příčiny jejich vzniku. Výzkum se zabývá poruchami chování dětí přijatých v roce 2004 a 2005 do péče sociálních kurátorů pro děti a mládež v Jindřichově Hradci.
CHILDREN IN CRISIS SITUATIONS
Keywords: krizová situace; dítě; porucha chování; rozvod; sociální kurátor pro mládež; critical situation; child; behavioural difficulties; divorce; the social worker