Informační systém znalce v oblasti informační technologií - Havel, Vilém (Jihočeská univerzita, 2018)
Cílem této práce je vytvořit informační systém pro znaleckou činnost. V práci je popsána znalecká činnost a návrh aplikace až po její výslednou implementaci. Výsledkem praktické části práce je funkční aplikace, která dokáže archivovat a vytvářet znalecké posudky.
Information system for experts in areas of Information Technologies
Keywords: Informační systém; znalecká činnost; webová aplikace; ASP.NET Core; API; framework; Information system; expert activity; web application; ASP.NET Core; API; framework