Obchodní a úřední dopis v ruštině a češtině - Běhavá, Jitka (Jihočeská univerzita, 2011)
Obsahem práce je seznámení čtenáře s nejpoužívanějšími formulacemi jednotlivých dopisů v obou jazycích, se základní úpravou obchodních i úředních dopisů, s překladem vybraných států světa a s výčtem vybraných zkratek v obou jazycích.
Business and Official Leters in Russian and Czech Languages
Keywords: Písemnost; pozvání; žádost; oznámení; upomínka; děkovný dopis; potvrzení; blahopřání; kondolence; poptávka; nabídka; objednávka; reklamace.; Paper; invitation; letter of request; notification; reminder; latter of thanks; confirmation; congratulation; letter of sympathy; inquiry; offer; order; complaint.