Pracovní sešit pro Vybrané laboratorní metody - Kamišová, Tereza (Jihočeská univerzita, 2017)
Práce se zabývá vypracováním vhodného pracovního sešitu pro předmět Vybrané laboratorní metody, který se vyučuje na středních zdravotnických školách v oboru Laboratorní asistent.
Workbook for Specific laboratory methods
Keywords: Laboratorní metody; Laboratory methods