Role emocí v etickém rozhodování sociálního pracovníka - Kupková, Karolína Anastázie (Jihočeská univerzita, 2021)
Bakalářská práce se zabývá tématem role emocí v etickém rozhodování sociálního pracovníka. Teoretická část práce pojednává o sociální práci, roli sociálního pracovníka v ní, etice, morálce, emocích a etickém rozhodování. V praktické části je prezentován provedený kvalitativní výzkum. Práce s jeho výstupy chce dokladovat význam emocí v etickém rozhodování sociálního pracovníka.
The role of emotions in ethical decision of social worker
Keywords: Role emocí v etickém rozhodování; sociální pracovník; emoce; etika; sociální služby; rozhodování.; The role of emotions in ethical decision; social worker; emotions; ethics; social work; making decision