Sledování změn vybraných kvalitativních ukazatelů medu v závislosti na různých způsobech přikrmování včely medonosné - Trmalová, Františka (Jihočeská univerzita, 2018)
Diplomová práce sleduje vybrané kvalitativní ukazatele medu v závislosti na různých způsobech výživy včelstva. Zjišťuje vliv na porušenost medu,obsah pevných látek v medu, kyselost medu, vodivost medu a stanovuje obsah vody pomocí specifické hmotnosti a pomocí refraktometru.
Observation changes selected quality indicators honey on dependence ways feeding of honey bees
Keywords: kvalita; med; výživa; včela medonosná; quality; honey; bee; nutrition