Návrh a implementace parametrické sbírky a generátoru matematických úloh - Vitoušek, Jakub (Jihočeská univerzita, 2023)
Tato práce se zabývá návrhem a následnou implementací parametrické sbírky, obsahující parametrizované matematické úlohy a generátoru úloh, jež strukturu daných příkladů čerpá ze zmíněné sbírky. Výstupem je jednoduchá aplikace schopná generovat soubor testů pro libovolný počet studentů na základě uživatelem stanovené konfigurace testu. Výsledné testy jsou složeny ze stejných typových úloh, avšak liší se v rámci numerických hodnot. Testy lze následně exportovat do formátu PDF.
Design and implementation of parametric problem collection and generator of mathematical problems
Keywords: Bakalářská práce; LATEX; Python; Parametrická sbírka příkladů; Generátor testů; Bachelor thesis; LATEX; Python; Parametric problem collection; Test generator