Využití Network marketingu ve vybrané firmě - Saiko, Michaela (Jihočeská univerzita, 2009)
Ve své práci jsem posuzovala a zhodnocovala jednotlivé výhody network marketingu oproti klasickému obchodu. V teoretické části jsem se zejména zaměřila na definici network marketingu, historii network marketingu, zneužití principu NWM, výhody a nevýhody network marketingu, nezákonný systém a výpočet odměn v network marketingu. V analytické části byla nejdříve provedena charakteristika vybraného podniku, následovala analýza network marketingu zejména stěžejních produktů společnosti. Z provedené analýzy network marketingu bylo provedeno vyhodnocení práce a následně doporučeny změny.
Analyze to use of network marketing in a company
Keywords: network marketing; networker; distribuční síť; marketing; pyramida; klasický obchod; network marketing; networker; distribution network; marketing; pyramid; classical trade