Architektura organizační struktury ve vybraném podniku - Jarešová, Jana (Jihočeská univerzita, 2009)
Teoretická část se zaměřuje na organizaci, organizování, organizační struktury a její typy. Praktická část práce obsahuje analýzou organizační struktury farmaceutického velkoobchodu. Na základě provedených analýz navrhuji zlepšení.
Architecture of organizational structure in selected company
Keywords: organizace; organizovat; organizační struktura; typy organizačních struktur; organization; organize; organization structure; types of organizational structure