Pracovní spokojenost a motivace k pracovnímu výkonu - Svobodová, Michaela (Jihočeská univerzita, 2017)
Cílem bakalářské práce je rozbor motivačních a stimulačních faktorů, které ovlivňují spokojenost zaměstnanců ve vybraném podniku. Motivace a stimulace jsou velice důležité pro řízení lidských zdrojů v každém podniku. Motivace je velice složitá a obtížná pro management podniku. Je nutné zjistit, jaké faktory motivují zaměstnance k jejich vyšším výkonům. K analýze byla vybrána společnost DataLife, a.s. se sídlem ve Znojmě. Potřebné informace byly získány pomocí dotazníkového šetření a rozhovoru s manažerem. Na základě získaných dat byla zhodnocena situace v podniku. Následně byly doporučeny návrhy na změny.
Job Satisfaction and Motivation to Work Performance
Keywords: motivace; stimulace; stimul; pracovní výkon; spokojenost zaměstnanců; motivation; stimulation; stimulus; work performance; employees' satisfaction