Marketingový mix ve vybrané firmě - Vrána, Jan (Jihočeská univerzita, 2008)
Předmětem této diplomové práce je analýza stávajícího marketingového mixu, zhodnocení v rámci podnikových cílů a návrhy pro zvýšení prodeje produktů analyzovaného podniku. Diplomová práce je zpracovávána v podmínkách velkého podniku Linet, spol. s r. o.. V první části je podrobné rozebrání základních prvků marketingového mixu tzv. 4P - Produkt, cena, distribuce a propagace. Ve druhé části jsou uvedeny prognózy vývoje trhu se zdravotnickou technikou, charakterizován výše uvedený podnik, provedena analýza stávajícího složení marketingového mixu a závěr s návrhy pro zvýšení prodeje dle předpokladů budoucího vývoje trhu se zdravotnickou technikou.
Marketing mix in chosen company
Keywords: Marketingový mix; produkt; cena; distribuce; propagace; Marketing mix; product; price; place; promotion