Založení a řízení malého podniku - Hrnčířová, Jarmila (Jihočeská univerzita, 2008)
Diplomová práce je postavena na tvorbě podnikatelského plánu, který popisuje veškeré zásadní vnitřní i vnější faktory spojené se založením nového podniku. Součástí podnikatelského plánu je dotazník, pomocí něhož byl proveden předběžný marketingový výzkum zaměřený na potencionálního zákazníka a jeho požadavky týkající se poskytovaných služeb v dané podnikatelské činnosti. Diplomová práce by měla být návodem k založení a řízení malé firmy Miroslava Malého, který plánuje začít podnikat v oblasti tvorby webových stránek, webdesignu a služeb s tím spojených
The Establishment and Management of a Small Enterprise
Keywords: Malé a střední podniky; začínající podnikatel; webové stránky; webdesign; služby; podnikatelský plán; dotazníkové šetření; financování.; Small and medium-sized enterprises (SMEs); start-up business; websites; web-design; services; business plan; questionnaire survey; financing.