Analýza činnosti ubytovacího zařízení ve vztahu k cestovnímu ruchu - Večerková, Iveta (Jihočeská univerzita, 2011)
Hlavním cílem bakalářské práce je analyzovat trh ubytovacích služeb v regionu Příbramsko, analyzovat současný produkt hotelu Hájek Příbram a na základě situační analýzy navrhnout doporučení pro rozvoj služeb v destinaci a rozvoj služeb hotelu Hájek. Dalším cílem je zjistit, zda je oblast Příbramska zajímavá z hlediska cestovního ruchu a jaké atraktivity cestovního ruchu nejvíce lákají turisty přijíždějící do Příbramska.
Operation analysis of accommodation facility in relation to tourism
Keywords: Cestovní ruch; primární nabídka; sekundární nabídka; služby CR; ubytovací služby; stravovací služby; ubytovací zařízení; organizace hotelového provozu; Příbram; Tourism; primary offer; secondary offer; tourism services; accommodation services; catering services; accommodation; organization of hotel operation; Pribram