Analýza distribučního řetězce - Reiterová, Alice (Jihočeská univerzita, 2008)
Cílem této bakalářské práce je analýza distribučního řetězce se zaměřením na materiálový a informační tok v podniku ZC s. r. o. se sídlem v Jindřichově Hradci, zabývající se zahrádkářskými potřebami. Na základě zjištěných údajů, získaných z analyzování chodu podniku, jsou doporučeny další možné kroky k optimalizaci distribuce. První návrh se týká toku zboží bez fyzických dokumentů a druhý návrh oblasti reklamace. Zlepšení těchto procesů v rámci distribuce by došlo k dokonalému sladění toku materiálu s tokem informací a přineslo by to firmě pozitivní ekonomické výsledky.
The Distribution chain analysis
Keywords: Distribuce; informační systém podniku; materiálový tok podniku; optimalizace; ZC s.r.o.; Distribution; Information system; Warehouse; Optimalisation; ZC s. r. o.