Návrh projektu na využití Singapurského indexu městské biodiverzity pro hodnocení českých měst - Veselouš, Jan (Jihočeská univerzita, 2020)
Tato bakalářská se zabývá možností výpočtu Singapurského indexu městské biodiverzity (CBI - City Biodiversity Index) na území města Českých Budějovic. Součástí této práce je projekt na shromažďování chybějících dat pro území města Českých Budějovic pro přesný výpočet CBI.
A project proposal on utilization of the Singapore's City Biodiversity Index for purposes of Czech aglomerations
Keywords: Zelená infrastruktura; městská biodiverzita; Index městské biodiverzity; biodiverzita; městská zeleň; Green infrastructure; urban biodiversity; City Biodiversity Index; Singapore index; biodiversity; urban green