Spotřební chování na trhu s chytrými mobilními telefony - Dvořáček, Petr (Jihočeská univerzita, 2016)
Úkolem této bakalářské práce bylo zjistit, jak se spotřebitelé chovají na trhu s chytrými mobilními telefony. Na základě údajů zjištěných v dotazníkovém šetření se přistoupilo k segmentaci spotřebitelů. Poté se sestavila doporučení pro vybraný podnikatelský subjekt.
Consumer Behaviour on The Smartphone Market
Keywords: spotřební chování; chytrý mobilní telefon; Smartphone; consumer behaviour; consumer research