Podniková kultura jako motivační faktor ve firmě - Zikmundová, Jana (Jihočeská univerzita, 2011)
Specifikace rozhodujících faktorů podnikové kultury v souvislosti s motivací ve vybrané firmě.
Corporate culture as a motivating factor in the company
Keywords: podniková kultura; motivace; znalostní společnost; učení; corporate culture; motivation; knowledge society; learning