Program obnovy venkovského sídla Kovářov (u Milevska) - Šimková, Tereza (Jihočeská univerzita, 2012)
Tato bakalářská práce se zaměřuje na plánování rozvoje venkovského sídla, konkrétně na Program obnovy venkovského sídla Kovářov. Tento program vychází z rozboru literatury o řešeném území, z příslušných územně a lokálně rozvojových materiálů a z analýzy dotazníkového šetření. V práci je nejprve řešena geografická charakteristika venkovského sídla. Dále je uskutečněna analýza literatury zabývající se rozvojem venkova. Následuje kapitola analyzující rozvojové materiály sídla a kapitoly zjišťující názory expertů a obyvatel, s cílem získat náměty pro program obnovy. Finální kapitola předkládá strukturovaný soubor navrhovaných aktivit Programu obnovy venkovského sídla Kovářov.
The Program of Reconstruction of the Rural Settlement Kovářov
Keywords: Kovářov; program obnovy venkova; regionální rozvoj; stabilizace venkova; Kovářov; program of rural reconstruction; regional development; stabilization of country