Možnosti uplatnění technické dezinfekce vody v chovu ryb - Brož, Pavel (Jihočeská univerzita, 2010)
Dezinfekce vody v chovu ryb je stále důležitější. Pro tato opatření existují různé způsoby úpravy vody. Cílem práce bylo posoudit vybraná zařízení na úpravu vody z pohledu ekonomické náročnosti. Tato práce porovnává UV sterilizéry a ozonizéry na základě jejich technických parametrů a tržních cen.
Possibilities of use technical disinfection of water in fish farming
Keywords: UV záření; ozón; recirkulační systém; dezinfekce; sterilizační zařízení.; UV radiation; ozone; recirculating system; disinfection; sterilizing equipment.