Fyzická zdatnost příslušníků policejního sboru (mužů) a možnosti jejího zdokonalování. - Sumerauer, Vít (Jihočeská univerzita, 2009)
Ve své bakalářské práci se zabývám problematikou fyzické zdatnosti policie České republiky. První teoretická část je zaměřena na analýzu související literatury. Pozornost je věnována policii, jako důležité součásti České republiky, její struktuře přijímání nových uchazečů a policejní akademii. Dále se zabývám strukturou sportovní výkonnosti, výkonností samotnou a důležitými faktory, které s ní souvisí. Hlavní náplní druhé části je šetření fyzické zdatnosti policejního sboru mužů a připravení návrhu pro možnost jejího dalšího zdokonalení.
Physical efficiency members police body (men) and possibilities her development.
Keywords: Fyzická zdatnost; Policejní akademie; struktura sportovní výkonnosti; zdokonalení.; Physical fitness; Police academy; structure of a sports performance; improvement.