Marketingový mix minipivovaru Čížová - Kržová, Regina (Jihočeská univerzita, 2023)
Tato bakalářská práce se zabývá marketingovým mixem společnosti Pivovar Čížová. První část se zabývá teoretickým uvedením do problematiky a vysvětlením základních pojmů zahrnujících marketingové prostředí a marketingový mix. V praktické části je představena společnost, uplatněn marketingový mix a další analýzy, z nichž jsou následně vydedukovány závěry.
Marketing mix of Čížová mini-brewery.
Keywords: marketing; marketingový mix; minipivovar; pivo; marketing; marketing mix; microbrewery; beer