Hodnocení marketingové komunikace firmy Bohemia Trade CZ s.r.o. - Stifterová, Alice (Jihočeská univerzita, 2010)
Cílem této diplomové práce je zhodnocení nástrojů marketingové komunikace používaných ve firmě Bohemia Trade CZ s.r.o. a poté návrh řešení pro zlepšení v této oblasti. Základem pro vytvoření této práce a dosažení stanovených cílů bylo zpracování dat a informací čerpaných z vnitropodnikových materiálů a poskytnutých sledovanou firmou.
Evaluation of marketing communication of company Bohemia Trade CZ s.r.o.
Keywords: marketing; komunikační mix; marketingová komunikace; nástroje marketingové komunikace; obalový materiál; marketing; communication mix; marketing communication; marketing communication tools; packaging material