Kalkulace - analýza stanovení vlastních nákladů firmy Arrbo s.r.o. - Čunátová, Kateřina (Jihočeská univerzita, 2010)
Bakalářská práce je zaměřena na dvě témata - náklady a kalkulace. Nejprve jsou představeny náklady, jejich charakteristika, klasifikace a evidence. Druhá kapitola se věnuje tématu kalkulací, kde jsou nejprve objasněny základní pojmy spojené s kalkulacemi, pozornost je také zaměřena na strukturu nákladů, druhy kalkulací a kalkulační metody. V praktické části je provedena analýza nákladů a kalkulačního systému ve společnosti.
Calculation - an analysis company Arrbo s.r.o. costs
Keywords: náklady; přímé a nepřímé náklady; kalkulace; kalkulační metody; kalkulační systém; costs; direct and indirect costs; calculation; calculation methods; calculation system