Analýza nabídky biopotravin ve stravování mimo domov - Voříšková, Jaroslava (Jihočeská univerzita, 2010)
Tato práce se zabývá analýzou nabídky biopotravin ve stravování mimo domov. Hlavním cílem této práce je zjistit situaci v pražských restauracích, zda a z jakého důvody nabízejí nebo nenabízejí biopotraviny. Teoretická část obsahuje základní informace týkající se problematiky biopotravin, její produkce, způsobu kontroly a porovnání cen biopotravin a konvenčních potravin. Jsou zde také uvedeny metody a techniky marketingového výzkumu. Praktická část je rozdělena na dvě části. V první části byly vyhodnoceny otázky dotazníku. Tento dotazník byl provedený v rámci marketingového výzkumu. Druhá část obsahovala vyhodnocení stanovených hypotéz.
Analysis of the Supply of Biofood in Outdoor Boarding
Keywords: Ekologické zemědělství; biopotraviny; bioprodukt; gastronomie; marketingový výzkum; dotazník; Organic farming; organic food; organic product; gastronomy; marketing research; questionnaire.