Specifické případy sestavování účetních závěrek - Binder, Petr (Jihočeská univerzita, 2014)
Cílem mé diplomové práce je zachycení účetní metodiky včetně skutečností vedoucí k sestavování mimořádné účetní závěrky včetně vazby na daňové a právní aspekty, jejich aplikaci na modelových příkladech (rozdělením odštěpením a likvidace) spolu se zpracováním vnitropodnikových směrnic či postupů pro tyto oblasti.
Specific cases of creating financial statements
Keywords: přeměny; likvidace; výkazy; mimořádná; účetní; závěrka; modelový; příklad; merger; liquidation; financial statements; extraordinary; model; example