Genealogická struktura populací parazitického hlísta Haemonchus contortus - Marvanová, Tereza (Jihočeská univerzita, 2008)
Genealogická struktura populací parazitického hlísta Haemonchus contortus byla studována za použití mitochondriální DNA (mtDNA).
Genealogical structure of populations of parasitic nematode Haemonchus contortus