Podnikatelský záměr - vybudování minipivovaru - Holub, Jan (Jihočeská univerzita, 2021)
Cílem diplomové práce je vytvoření podnikatelského plánu - vybudování minipivova-ru. Práce je rozdělena na dvě části. První část obsahuje vymezení základních pojmů, které slouží k sestavení podnikatelského záměru. Jsou zde popsány dílčí faktory a analýzy, které by měly být obsaženy v závěrečném dokumentu. V praktické části jsou tyto metody aplikovány na vytvoření vlastního podnikatel-ského plánu.
business plan - building a mini-brewery.
Keywords: podnik; podnikatelský plán; analýza; pivo; pivovar; minipivovar; enterprise; business plan; analysis; beer; brewery; microbrewery