Návrh skladové technologie obchodního skladu - Švec, Ondřej (Jihočeská univerzita, 2018)
Bakalářské práce se zabývá analýzou aplikované skladové technologie u vybraného podniku a návrh alternativních řešení dle vhodnosti jejich užití pro danou sortimentní skupinu.
The Design of Warehouse Technology in The Commercial Warehouse
Keywords: sklad; řízení zásob; skladování; skladové systémy; analýza ABC; warehouse; inventory management; storage; warehouse systems; ABC analysis