Genetický pohled na mizejícího motýla: situace druhu Argynnis niobe - Leština, Dan (Jihočeská univerzita, 2016)
Tato studie popisuje současný stav populací A. niobe z hlediska známého rozšíření a genetických vztahů přežívajících populací.
Population genetics and phylogeography of a vanishing species: the case of Argynnis niobe
Keywords: motýli; genetika; butterflies; genetics