Politická a hospodářská spolupráce zemí Jižní Ameriky - Bláhová, Karolína (Jihočeská univerzita, 2012)
Předkládaná bakalářská práce s názvem "Politická a hospodářská spolupráce zemí Jižní Ameriky" popisuje jednotlivé pohledy na jihoamerickou integraci. Tyto informace jsou zpracovány na základě informací získané ze zdrojů, kterým se věnuje první část práce. V následující kapitole jsou zmíněny důvody a způsoby integrace, politického dialogu a zakládání organizací, kde je také zahrnuta část ekonomického vývoje a vliv organizací na členské státy. Poslední část práce obsahuje možnosti řešení či způsoby, jak integrace dosáhnout tak, aby byla účinná v boji proti společným problémům, popsaným na začátku samotné práce.\\
Politic and Economic cooperation of countries in South America
Keywords: Jižní Amerika; spolupráce; integrace; organizace; South America; cooperation; integracion; organization