Analýza marketingové strategie zvoleného ubytovacího zařízení - Čadová, Gabriela (Jihočeská univerzita, 2012)
Tato bakalářská práce se zabývá službami v oblasti hotelnictví. Jedním z dílčích cílů této práce byla analýza nabídky služeb z hlediska jejich šířky, hloubky a vnímání hotelovými hosty. K těmto analýzám bylo použito několik metod (například STEP analýza, analýza vnitřního prostředí, SWOT analýza, dotazníkové šetření, vyhodnocování statistických dat a analýza získaných materiálů z hotelu). Hlavním cílem bylo, na základě provedených analýz, vytvořit návrh produktu, který by zpestřil stávající nabídku hotelu. Návrh obsahuje i kalkulaci finančních dopadů.
Analysis of Marketing Strategy of a Chosen Accommodation
Keywords: služby; analýza; produkt; dotazníkové šetření; services; analysis; product; questionnaire