Představy rodičů hlídaných dětí o naplnění (volného) času, při hlídání pečující osobou - Boháčová, Klára (Jihočeská univerzita, 2023)
Práce sestává ze dvou částí, teoretické a praktické. Teoretická část se zabývá současnými přístupy k (volnému) času v souvislosti s profesionální péčí a hlídáním dětí. Praktická část přináší výsledky a vyhodnocení kvalitativního výzkumu zaměřeného na představy o žádoucím naplnění/trávení (volného) času v době péče/hlídání, a to z pohledu rodičů hlídaných dětí.
Ideas of the parents of baby baby-sat children about fulfilment of their (free) time during being baby-sat by a responsible caregiver (babysitter)
Keywords: hlídání dětí; hlídačka; rodina; volný čas; babysitting; babysitter; family; free time; leisure