Spokojenost zákazníků ve vybrané firmě - Lamrová, Zdeňka (Jihočeská univerzita, 2012)
Diplomová práce byla zpracována na téma Spokojenost zákazníků ve vybrané firmě. Cílem bylo odkrytí informací o spokojenosti zákazníků ve vybrané firmě. Na základě dat z dotazníkového šetření navrhla autorka opatření, které je konečným výsledkem práce.
Customer satisfaction in the selected company
Keywords: Zákazníci; spotřebitelská hodnota; spokojenost zákazníků; loajalita zákazníků; Customers; consumer value; customer satisfaction; customer loyalty