Motivace a hodnocení lidských zdrojů ve vybraném podniku - Strnadová, Veronika (Jihočeská univerzita, 2008)
Hlavním cílem bakalářské práce je analýza motivace a hodnocení zaměstnanců ve vybrané firmě. Provedla jsem analýzu současného systému hodnocení pracovníků vzhledem k jejich motivaci. Navrhla jsem řešení, jak zlepšit situaci a uspokojit lépe potřeby zaměstnanců.
Motivation and assessment of the human resources in chosen firm
Keywords: motivace; motivační faktory; stimulace; hodnocení zaměstnanců; odměňování; motivation; motivation factors; stimulation; staff assessment; remuneration