Reologické vlastnosti směsi pšeničné mouky s přídavky cvrččí mouky - Čedíková, Barbora (Jihočeská univerzita, 2021)
Diplomová práce je zaměřena na komplexní analýzu reologických vlastností směsi pšeničné mouky s přídavky cvrččí mouky. Na základě výsledných analýz a vlastního pekařského experimentu, se jevila směs s přídavky cvrččí mouky do 20 %, jako optimální pro pekárenské využití.
Rheological propertis of the mixture of wheat flour with the addition of cricket flour
Keywords: cvrččí mouka; pšeničná mouka; analýza; reologické vlastnosti; pekařský experiment; cricket flour; wheat flour; analysis; rheological properties; bakery experiment