Komunikace ve vybrané organizaci - Pištěláková, Veronika (Jihočeská univerzita, 2015)
Cílem mé bakalářské práce je zhodnocení komunikace ve vybraném podniku a navržení jejího zlepšení. V teoretické části popisuji komunikaci a komunikační proces. Praktická část představuje celkový proces komunikace v organizaci, jež je Hervis sport a móda s. r. o. Analýza je provedena pomocí rozhovoru s manažerem a zaměstnanci, průzkumu a pozorování v pobočce Příbram.V závěru práce je shrnutí celkového komunikačního procesu v podniku. Dále navržení opatření, vedoucích k větší efektivnosti komunikace.
Communication in a Selected Company
Keywords: komunikace; organizace; komunikační proces; efektivnost; komunikační dovednosti; communication; organization; communication process; efficiency; communication skills