Proč se matky vzdávají svých dětí z teologicko etického pohledu? - Ptáčková, Radmila (Jihočeská univerzita, 2015)
Diplomová práce se zabývá situací a důvody matek, které se dobrovolně či nedobrovolně vzdávají vlastních dětí.
Why do mothers give up their child from a theological and ethical point of view?
Keywords: Matka; dítěte; Mother; child