Rozvoj lidských zdrojů ve vybrané organizaci. - Špoula, Vítek (Jihočeská univerzita, 2018)
Práce je zaměřena na popis současného stavu vzdělání zaměstnanců ve společnosti DURA Automotive CZ, k.s. Dále je rozebírán zaškolovací proces, kterým si každý zaměstnanec prochází a je hodnocen, dle oblíbenosti a přínosu. Dotazníkovým šetřením byla zjištěna i zaměstnanecká pracovní motivace. Před praktickou částí proběhlo sebevzdělání v odborné literatuře. Závěry a důležité části z odborné literatury jsou vypsány v teoretické části bakalářské práce.
Development of Human Resources in the Company.
Keywords: Rozvoj lidských zdrojů; vzdělání; zaškolování; vzdělávání; sdílení informací; dovednosti.; Human resources development; training; education; skill; information sharing.