Postupy a metodika práce v CAM systémech se zaměřením na SprutCAM a řídicí kód Sinumerik - Krejník, Radek (Jihočeská univerzita, 2012)
Úvodní část práce popisuje základní principy CAM systémů, vhodnost jejich použití v praxi a vzájemné porovnání těchto systémů. Dále je uvedeno použití CAM systému SprutCAM, seznámení s jeho obsluhou, nastavením, praktickými radami a ukázkami ovládacího systému Sinumeric firmy Siemens. Závěr práce tvoří souhrn poznatků z praxe a zkušeností s CAM systémem užívaným na tříosé frézce a dvouosém soustruhu.
Procedures and methods in CAM systems with a focus on the SprutCAM and control code Sinumeric
Keywords: CAD; CAM; programování; SprutCAM; Sinumerik; CAD; CAM; SprutCAM; Sinumeric