Marketingový mix ve vybrané firmě - Honsová, Eva (Jihočeská univerzita, 2014)
Cílem bakalářské práce je analýza stávajícího marketingového mixu u vybrané firmy. Na základě zhodnocení provedené analýzy byly firmě podány návrhy na změny u vybraného marketingového nástroje. Podkladem pro tvorbu praktické části je literární rešerše, jejímž obsahem jsou teoretické poznatky z oblasti marketingu, zejména marketingového mixu. Marketingový mix zahrnuje čtyři marketingové nástroje (Produkt, Cena, Distribuce, Propagace), které celkově označujeme jako 4P.
Marketing mix in a selected company
Keywords: marketing; marketingový mix; čtyři marketingové nástroje; produkt; cena; místo; distribuce; marketing; marketing mix; four marketing tools; product; price; place; promotion