Zájem o zájmové činnosti žáků I. stupně v souvislosti s pandemií covid - 19 - Bartáčková, Jitka (Jihočeská univerzita, 2023)
Práce se zabývá zájmem o zájmové činnosti v době před, během a po pandemii Covid - 19. Jaký zájem měli žáci, rodiče i vedoucí o zájmové činnosti, které jsou nabízeny žákům prvního stupně základní školou a domem dětí a mládeže. Bakalářská práce má dvě části. V první části se věnuji rozborem a popisování výše uvedených termínů. Ve druhé části se zabývám analýzou a prezentací sebraných dat dotazníkovou metodou, která je zaměřena na účast žáků prvního stupně v zájmových činnostech. Vede k získání informací o nejoblíbenější zájmový kroužek a další důležité z těchto plynoucích dat v souvislosti s pandemií Covid - 19. Kvalita nabízených zájmových činností nespočívá pouze v tom, jaké a kolik druhů kroužků škola a DDM nabízí, ale především na kvalitě lidí, kteří v nich pracují. Dělají - li svou práci s láskou, jsou oni i žáci spokojeni.
Interest in the activities of pupils of the first degree in connection with the pandemy Covid - 19
Keywords: COVID - 19; děti a mládež; koronavirová krize; volný čas; zájmové činnosti; COVID - 19; children and youth; coronavirus crisis; free time; hobbies