Marketingový mix podniku - Majerová, Lucie (Jihočeská univerzita, 2013)
Cílem bakalářské práce je analyzovat marketingový mix vybrané firmy, a pokud bude třeba, navrhnout možné varianty změn na vylepšení jejího marketingového mixu, či jen jeho součástí. Pro tento účel byla vybrána firma KANAL - Serv s.r.o. se sídlem v Českých Budějovicích. První část práce zahrnuje teoretický přehled týkající se problematiky marketingového mixu. Druhá polovina bakalářské práce, tedy její praktická část, obsahuje charakteristiku zvolené firmy a analýzu jednotlivých nástrojů jejího marketingového mixu. Informace pro vlastní práci byly získány z internetových stránek společnosti a osobními rozhovory s jednatelem podniku.
Marketing mix of the company
Keywords: marketingový mix; produkt; cena; distribuce; marketingová komunikace; marketing mix; product; price; distribution; promotion