Procesní analýza skladového hospodářství a servisu společnosti - Borkovcová, Lenka (Jihočeská univerzita, 2015)
Tato práce pojednává obecně o procesním řízení, ale také o řešení procesní analýzy skladového hospodářství a servisu společnosti v programu MS Visio 2013. V teoretické části je zahrnuto vysvětlení základních pojmů, popis metodik analýzy využívající zlepšování procesů, seznámení s různými typy organizačních struktur, maticí odpovědnosti, metodiky procesů a modelování procesů pomocí EPC diagramů. V praktické části jsou poznatky z teoretické části aplikovány přímo do chodu vybrané společnosti. Tato část zahrnuje SWOT analýzu, navržení vhodné organizační struktury, zmapování procesů, jejich následná analýza a navržení vhodné optimalizace, která vede k minimalizace nákladů a maximalizaci výkonnosti nebo efektivity.
Process analysis of warehouse management and service of the company