Školní zralost - Karpíšková, Jana (Jihočeská univerzita, 2011)
Školní zralost V teoretické části své bakalářské práce jsem se zabývala problematikou předškolního období dítěte, vymezením pojmu školní zralost a příčinami a důsledky školní nezralosti. V praktické části jsem s využitím diagnostických testů, rozhovorů, pozorování a projektivní metodou zpracovala kazuistiku vybraných předškoláků. Cílem bylo posoudit některé aspekty jejich školní zralosti.
School readiness