Ein Reiseführer durch das Gebiet von Tábor - Smržová, Pavlína (Jihočeská univerzita, 2009)
V bakalářské práci se jedná o průvodce Táborskem. Je psán v německém jazyce a určen pro turisty z německy mluvících zemí.
Guide through the region of Tábor
Guide through the region of Tábor